Ezt a hangot tanulom- Versmondó Gála – Család és Játék a 18. kerületben

Ezt a hangot tanulom. Versmondó Gála – Család és Játék a 18. kerületben. Minden évben bemutatja a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XVIII. kerületi tagintézménye a gyermekeknél elért egész éves beszédjavító munka eredményeit. A Lőrinci Nagykönyvtárban 16. alkalommal (2019.) rendezték meg a logopédiai versmondó gálát és rajzversenyt “ezt a hangot tanulom” címmel.

Következő évben 2020-ban elmaradt a rendezvény, de a rajzpályázatot elindították a XVIII. kerületi Óvodákban “természet hangjai címmel”.

Fanni  lányom különdíjas lett. A rajzáról és a vírus miatt otthon megtartott “díjátadó” videót, zongorajátékokat és verselést itt tudod megnézni, ha lemaradtál volna.

Versmondó Gála – Család és Játék a 18. kerületben videó

Fanni II. helyezést ért el rajzával. Gratulálunk!

Fannit a XVIII.kerületi Csemete Óvodából Erzsike néni (Vörös Ferencné) és a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XVIII. kerületi tagintézményéből, Szabóné Kósdy Ilona készítette fel. Nekik is köszönjük!

 

 

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Nem szeretem magamat szakértőnek nevezni, de nem nagyon van olyan kihívás, amit nem tudnék megvalósítani :) Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Természet hangjai rajzverseny díjátadás otthon

Természet hangjai rajzverseny a XVIII. kerületi logopédiai munkaközösség jóvoltából

Természet hangjai rajzverseny a XVIII. kerületi logopédiai munkaközösség jóvoltából ebben az évben is meghirdettek rajzpályázatot. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük