Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Professzionális videó- és filmszerkesztés. Animált grafikák és vizuális effektek

Professzionális videó- és filmszerkesztés. Animált grafikák és vizuális effektek. A felvételeidet egy kidolgozott filmmé és videóvá alakítom.

A felvételek filmekké és videókká alakulnak professzionális videó- és filmszerkesztéssel

Filmszerű filmfeliratokat, intrókat és átmeneteket készítek. Tüzet gyújtok és esőt csinálok :). Animálhat logókat vagy karaktereket. Az iparági szabványának számító animációs és kreatív kompozitálási alkalmazással bármely ötletet elkészítek és lendületbe hozok.

Kérj árajánlatot és lépj kapcsolatba velem

  • Független film
  • Esküvői rövidfilm
  • Zenei klip
  • Céges videó
  • Reklámfilm
  • Videóblog
  • Referencia videó
  • Doku, családi és utazási film

A vizuális sztorimesélés művészete a professzionális videó- és filmszerkesztés

Ha szeretnél kiemelkedni a tömegből és jelen akarsz lenni a legnagyobb videomegosztókon, akkor ehhez az út egy profi videón keresztül vezet 🙃. Nem csak komoly stúdió és professzionális kamerákkal lehet „operatőri” feladatokat elvégezni és a vágáshoz sem szükséges egy TV stúdiója. A tudásom meg van ahhoz, hogy publikálni tudd gondolataidat, történeteidet a filmes formanyelv szabályai szerint, hogy professzionális videó- és filmszerkesztés projekted elkészüljön

Nézzenek téged, lássanak is Téged!

Montázs, kamerakezelés, plánok, hangok, fények, utómunka, vágás, minden, ami film!

Kihasználom az Adobe Premiere Pro adta lehetőségeket! Videószerkesztés, mindig egy lépéssel mások előtt. A Premiere Pro a hihetetlenül jó videók gyors elkészítésére szolgáló piacvezető videószerkesztő szoftver, amivel tudok azonosulni. Dramaturgiai szempontból még tökéletesebbé teszem a jeleneteket. Ehhez még társul au Adobe After Effects utómunka is. Lenyűgöző hatás rövid idő alatt, hogy teljesen egyedi hatást érjek el a videóval plusz grafika, matrica és vizuális effekttel.

Animációkkal teljesebb az élmény a professzionális videó- és filmszerkesztés

Mozgásba hozom a szöveget és a grafikákat. Több más művelet mellett felpörgetem, tekerem-csavarom, pattogtatom, forgatom, feldobom és leejtem azokat 😜

Mozgó objektum hozzáadásával vagy eltávolításával teljesen átalakítom a jeleneteket. Minden olyan eszköz a rendelkezésemre áll, amellyel vizuális effektek készítésével életre keltem videós elképzeléseimet.

Professzionális videó- és filmszerkesztés dinamikus történetmeséléssel

Új élettel ruházom fel az általad vagy általam készített média tartalmakat. Megtapasztalhatod, hogyan teszem dinamikusabbá a kreatív alkotást animált grafikákkal és vizuális effektekkel.

Professzionális videó- és filmszerkesztés. Animált grafikák és vizuális effektek
Professzionális videó- és filmszerkesztés. Animált grafikák és vizuális effektek

Kérj árajánlatot és lépj kapcsolatba velem

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!