Papír Nyuszi WC Papír Gurigából – Húsvéti ötlet gyerekeknek

Nagyon egyszerű húsvéti ötlet papír nyuszi WC papír gurigából,  Húsvéti ötlet gyerekeknek. Oktatás és fejlesztés céljából egy nagyszerű lehetőség!

A papír nyuszi wc gurigából egy nagyon könnyű, de mégis kreatív ötlet gyerekeknek

A pandemia minket is “beszorított” a 4 fal közé, de szerencsére kreatív hobbiból soha sem elég. Nagyon szeretnek gyermekeim  játékosan alkotni, miközben nem is tudják, hogy fejlesztjük és oktatjuk is őket :). Nem beszélve arról, hogy mi szülők is nagyon élvezzük. Egyrészt együtt lehet a család, másrészt nagyszerű alkalom arra, hogy fejlesszük gyermekeinket úgy, hogy hiányoznak a gyermekeink nagyszerű óvodai pedagógusai a XVIII. kerületi Csemete Óvodából 🙁 .

A Papír Nyuszi WC Papír Gurigából
Fanni és Eszter gyermekeim az elkészült alkotásokkal 🙂

A wc papír gurigából készült kreatív nyúl ötletet a XVIII. kerület Csemete óvoda, Süni csoport pedagógusaitól származik. Köszönjük  nekik hálás és gondos munkájukat még a járvány idején is. Küldik nekünk szorgosan a “teendőket”, hogy gyermekeink óvodai fejlesztése ne maradjon le. Én is találtam mókás nyuszikat a Pinteres-ten. Ezeket is megcsinálhatjátok, mert nagyon ötletesek és aranyosak.

NboM Kreatív Média
NboM Kreatív Média-Húsvéti nyuszik WC papírból

Tavaly Húsvéti hétvégén Nőtincsen voltunk. Itt készítettem egy nagyszerű videó összeállítást, ahogyan gyermekeimmel szórakozunk és készítettünk húsvéti tojásokat. Egy szigetnyi élménnyel várják a családokat, a kicsiktől egészen a nagyszülőkig.

Nézd meg videót, hogyan is készítettük el. Nagyon szuperül éreztük magunkat. Legfőképpen a lányok 🙂

Itt a videó, nézd meg. Köszönjük az NboM Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások YouTube csatornának

 

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Születésnapi kreatív videó-7 évesek lettek Ikerlányaim

Születésnapi kreatív videó-7 évesek lettek Ikerlányaim

Születésnapi kreatív videó készítés-7 évesek lettek Ikerlányaim.   Szülinapi videók 2020.08.29. Születésnapi kreatív videót készítettem …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük