Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!
Office kurzusok, az-az felhasználói ismeretek és informatikai írástudás
Office kurzusok, az-az felhasználói ismeretek és informatikai írástudás

Microsoft 365, az-az felhasználói ismeretek és informatikai írástudás képzés

Microsoft 365 kurzusok, az-az felhasználói ismeretek és informatikai írástudás képzés az új Office alkalmazáshoz is szükséges, ami Office alkalmazás néven ismerted korábban.  Amellyel kreatív és ötletes tartalmakat, dokumentumokat készíthetsz. Az ECDL tanfolyamok sem  elsősorban az informatikai, hanem a felhasználói ismereteket, az informatikai írástudás meglétét hivatott igazolni.

Elindítottam egy Microsoft 365 kurzust, aminek célja az informatikai írástudás elterjesztése,

és annak elősegítése, hogy minél több ember az Információs Társadalom teljes értékű tagjává válhasson. Hiszen Itthon a lakosság nagy százaléka informatikai írástudatlan. Úgymond informatikai analfabéta. Milyen ciki, ha a főnököd vagy már az állás interjún rákérdeznek-e képességedre és még (amit elvileg nem csinálhatnak, de mégis) letesztelik az Microsoft 365 tudásodat.

Munkaerőpiacon az informatikai írástudás ma már, szinte elengedhetetlen a napi feladatokhoz, munkavégzéshez.

  • Számítógépes alapismeretek
  • Online alapismeretek
  • Szövegszerkesztés
  • Táblázatkezelés
  • Prezentáció készítés
  • Programozás
  • Adatbázis kezelés
  • Videó készítés
  • Tárhely kezelés
  • Stb.

A Microsoft 365 irodai programcsomag használatát oktató kurzusaim célja a hatékonyabb gyorsabb munkavégzés, számítógép kezelése. Valódi gyakorlati tudást biztosít és nem a papír megszerzése a cél.

Nem a papírtól lesz profi Microsoft 365 alkalmazás gyakorlati tudásod!

Ma már elvárják, hogy ne csak papíron legyen tudásanyag a kezedben, hanem valódi, a gyakorlatban, valós munkakörnyezetben el tudd végezni azokat a feladatokat, amit a főnököd elvár vagy csak úgy belecsöppensz egy projektbe, amihez valódi Office tudásra van szükséged. Nem a papír fogja elvégezni a munkádat.

A Microsoft 365 kurzusokat azért hoztam létre, hogy otthonról, vagy bárhonnan megtanuld a gyakorlati tananyagokat.

Az ismerős alkalmazásokkal, programokkal, fájlokkal találkozol folyamatosan. Hiába a végzettséged, de mégsem vagy gyakorlott, sőt úgy érzed, hogy nagyon el vagy maradva és nem tudod megoldani azt, amit ma már lassan egy ötödikes tanulótól már elvárnak.

Milyen frusztráló, ha nem tudod hatékonyan végezni a munkádat, mert nem kaptál valódi Microsoft 365 ismeret gyakorlati képzést vagy eleve nincs egy ECDL képzettséged.

Mindig elérhető kell, hogy legyen számodra ez a képzés, hiszen fájlok frissítése valós időben zajlik, hogy gyorsan és zökkenőmentesen tudod gyakorolni és megtanulni a tananyagokat, bármilyen operációs rendszert is használsz az eszközeiden: Windowst, Androidot vagy iOS-t.

Nézz bele az Microsoft 365 kurzusomba itt, ami valódi gyakorlati tudást biztosít.

Az Microsoft 365 olyan alkalmazásokkal és funkciókkal rendelkezik, amelyek segítségével ötleteket valósíthatsz meg, nagyobb biztonságban lehetsz és az élet fontos dolgaira összpontosíthatsz ezekkel a szoftverekkel. Munkahelyeden magabiztosan tudod felhasználni és kihasználni-e tudásanyagot, amit megtanulsz.

Microsoft 365, az-az felhasználói ismeretek és informatikai írástudás
felhasználói ismeretek és informatikai írástudás

Az Office-t felváltja a Microsoft 365

A Microsoft Teams, a Word, az Excel, a PowerPoint, Outlook, Microsoft Teams, OneDrive, és sok más termék egyetlen helyen érhető

Microsoft 365, az-az felhasználói ismeretek és informatikai írástudás elengedhetetlen már a mai kor gyermekei számára
Microsoft 365, az-az felhasználói ismeretek és informatikai írástudás elengedhetetlen már a mai kor gyermekei számára

el, így növelheti a hatékonyságot. Az egységes, megfizethető árú oktatási megoldással az oktatók szárnyakat adhatnak a diákok kreativitásának, ösztönözhetik a csapatmunkát, és egyszerű, biztonságos módszereket használhatnak a tanításhoz.

Az oktatók, tantestület és iskolai dolgozók számára megvásárolt szofverek a diákok díjmentesen használhatják. Kérdés az, hogy milyen minőségi tudást kapnak a diákok? Mennyire tudják felhasználni a valós életben azt a tudást, amit kaptak?

Hatékony irodai alkalmazások

A Word, az Excel és a PowerPoint segítségével valós időben működhetsz együtt másokkal, vagy offline is dolgozhatsz.

Hirdetésmentes e-mail

Használd az Outlook-ot az e-mailek, naptárak, tennivalók és kontaktok kezelésére, beépített biztonsági eszközökkel, amelyek megvédik az adataidat!

Videószerkesztő prémium szűrőkkel és effektusokkal

A Clipchamp mostantól a Microsoft része! A Clipchamp robusztus eszközeivel, intuitív vezérlőivel, sablonjaival és kiterjedt stock-tárával könnyedén hozhatsz létre és szerkeszthetsz gyönyörű videókat.

Csatlakozz a Clipchamp videókészítői közösségünkhöz

Készíts gyönyörű videókat pillanatok alatt népszerű és sokak által kedvelt ingyenes videószerkesztővel. Akár időt kell megtakarítanod a feltöltéssel, akár pénzt takaríthatsz meg a tárhelyen, vagy egy teljes videót a semmiből kell létrehoznod – ha bármi közöd van a videóhoz, akkor a Clipchamp a legjobb kiindulópont.

Nézz bele az Microsoft 365 kurzusomba itt, ami valódi gyakorlati tudást biztosít.

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Farsang a Petőfiben, a Vecsés Általános Iskola és Gimnázium iskolacsalogató programjában

Farsang a Petőfiben, a Vecsés Általános Iskola és Gimnázium iskolacsalogató programjában

Farsang a Vecsés Petőfi Sándor Római Katolikus Általános Iskola és Gimnázium iskolacsalogató programjában 2023-ban. Hogyan …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük