Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Hogyan keressek pénzt keresőoptimalizálással- legyél első a keresőkben

Keresőoptimalizálás, hogy pénzt keress a SEO segítségével. Legyél első a keresőkben. Ha új SEO készségeket szeretnél elsajátítani, hogy pénzt kereshess egy mellékes vagy teljes munkaidőben, akkor valószínűleg a SEO az egyik legjobb lehetőség.

Hogyan keressek pénzt keresőoptimalizálással- legyél első a keresőkben

Nem egyszerű elől lenni az első tíz helyezésben, hogy rátaláljanak a weboldaladra, termékedre, de soha sem késő elkezdeni megtanulni vagy másokkal megcsináltatni a keresőoptimlaizálást weboldalas tartalmaidra. Pláne azért, mert bárhonnan is nézzük, mindig arra lyukadunk ki, hogy pénzt szeretnénk keresni valamilyen termékkel, szolgáltatással és nem akarunk reklámozásra sokat költeni, de mégis megtalálnak az interneten.

Ezt a legegyszerűbben keresőoptimalizálással érthetjük el. Ha rákeresnek egy kifejezésre, akkor a Te tartalmad kerüljön a kereső elé…és csak egy klikkelésre van terméked vagy szolgáltatásod tőle. Egyszerűnek tűnik, de ehhez is tanulási idő és befektetett munkára van szükséged.

A keresőoptimalizálás (SEO) a modern digitális marketing kulcsfontosságú része, és nagyszerű készség, amelyet elsajátíthatsz, ha pénzt szeretné keresni az interneten.

A SEO milliomossá tehet? Ez teljes mértékben a Te készségeidtől, képességeidtől függ. Az egyszerű válasz az, hogy a SEO nagyszerű módja lehet a tisztességes megélhetésnek, és feltéve, hogy rendelkezel a SEO gyakorlat skálázásához szükséges készségekkel, a csillagos ég a határ.

Manapság rengeteg módja van az online pénzkeresésnek: az e-kereskedelmi weboldal készítésétől a termékeket és szolgáltatásokat népszerűsítő blog létrehozásáig. De ezek egyike sem fog működni, ha nem tudsz forgalmat irányítani weboldaladra. Itt bizonyul különösen hasznosnak a SEO – Search Engine Optimization (keresőoptimalizálás)

Hozz létre egy e-kereskedelmi webhelyet, és adj el termékeket vagy szolgáltatásokat.

Ha mély ismeretekkel rendelkezel az e- kereskedelmi keresőoptimalizálás területén , használhatod a keresőoptimalizálást fizikai termékek e-kereskedelmi webhelyen keresztüli értékesítésére.

Kezd azzal, hogy kiválasztod a piaci rést, és véglegesítsd az eladni kívánt terméket. Ezt úgy teheted meg, hogy kulcsszó- és közönségkutatást (piackutatást) végzel, hogy megértsd, hogy potenciális ügyfeleid mely kulcsszavakat használják az adott termék megtalálásához.

Ha például talál egy olyan kulcsszót, mint például a „rozsdamentes acél tésztakészítő”, amelynek nagy vonzeröje van, de nincs elég cég, amely ezt a terméket értékesíti, akkor kitalálhatsz egy adott termék iránti keresletet, majd megtervezheted ezen termékek értékesítését az e-kereskedelmi weboldaladon.

Mielőtt döntenél, feltétlenül végezz egy mélyreható SEO versenytárs elemzést is. Ez az egyetlen módja annak, hogy kitaláld, mennyibe kerül a célkulcsszavak első pozíciójába kerülés.

Az e-kereskedelmi webhelyek teljes ellenőrzést tesznek lehetővé a márkaépítés és az üzenetkezelés felett. Ráadásul az e-kereskedelmi piac virágzik, és jövedelmező választás ebbe befektetni. Természetesen jó bevételi forrást is ad.

De van egy eleme a kiszámíthatatlanságnak is, mivel előfordulhat, hogy nehezen találsz vevőket a termékéhez, és kihívást jelenthet számodra.

Mások termékeinek feladása a weboldaladon

Tegyük fel, hogy létrehoztál egy e-kereskedelmi weboldalt és az remekül működik, de most ügyfeleid új termékeket keresnek, vagy esetleg nehezen kezeled a készletedet. Akkor a legjobb lehetőség a dropshipping!

A dropshipping segítségével eladhatsz egy terméket a weboldaladon keresztül anélkül, hogy aggódnod kellene a szállítás és a teljesítés miatt. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy eladod a termékeket anélkül, hogy aggódnia kellene a gyártás, a készlet miatt, vagy akár olyan termékek megvásárlásának kockázata, amelyek esetleg nem kelnek el.

Ez a modell működik, mert lehetővé teszi bárki számára, hogy e-kereskedelmi vállalkozást hozzon létre, és a marketingre és a méretezésre összpontosítson ahelyett, hogy a termékek előrendelése és a szállítás miatt aggódj.

Hogyan működik a dropshipping?

Egy személy megrendelést ad le az Te weboldaladról. Ezután megosztod a rendelési információkat a szállítóddal. A rendelési adatok beérkezése után a szállító számlát küld Neked az eladott termékről. A csomagküldő postán küldi el a csomagot az ügyfélnek, és Neked nem kell megbirkóznod a készletezéssel vagy a szállítással kapcsolatos gondokkal.

Fontos, hogy megfelelő SEO-barát tartalmat használj, attól függően, hogy milyen termékeket szeretnél értékesíteni weboldaladon keresztül. Például, ha a piaci rést a „mobiltelefon kiegészítők” jelenti, győződj meg arról, hogy az összes megfelelő kulcsszót (három-négy keresési kifejezést) megadod, hogy a célközönséged könnyen megtalálja weboldaladat.

Hozz létre eredeti és egyedi termékleírásokat (ahelyett, hogy ugyanazt a szöveget másolnád le a gyártó webhelyéről), hogy a tartalom kiemelkedjen (blog cikk), és gondoskodj arról, hogy a megfelelő kulcsszavak és személyre szabott hangnem és hangzás legyen, amelyet vásárlóid ismernek. Ez is a SEO része.

Az átvételes szállítással megkezdheted egyedi termékek értékesítését anélkül, hogy aggódnod kellene a szállítás és kezelés miatt, szabadon választhat olyan termékeket, amelyek összhangban állnak az Te értékeiddel és ötleteiddel (például ha vegán vagy, piaci rést alakítasz ki vegán szépségápolási és bőrápoló termékekre), és diverzifikálod* márkádat azáltal, hogy minden második hónapban valami újat és egyedit kínálsz ügyfeleidnek.

*A diverzifikáció a befektetések kockázatkezelésének egyik fontos eleme. Lényegét tekintve kockázatmegosztást jelent oly módon, hogy a befektetés nem egyetlen, hanem több különféle eszközbe történik.

De van néhány dolog, amire figyelni kell: nincs elegendő ellenőrzés, mivel a szállítást és a gyártást egy harmadik fél végzi, nagy a verseny, nincs sok ellenőrzés az ellátási lánc felett, és előfordulhat, hogy jogi felelősséggel kell szembenézned!

Indíts el egy blogot és szerezz bevételt hirdetéseken és leányvállalatokon (affiliate marketing) keresztül.

Szóval, mennyi ideig tart pénzt keresni a SEO-val? Ha van egy jól bejáratott, nagy forgalmú blogod, mert profi a SEO-d, akkor hamarosan pénzt kereshetsz, ha szponzorált tartalmat hozol létre és banner hirdetéseket teszel közzé blogodon. A profi keresőoptimalizálás miatt pedig rátalálnak a weboldaladra. Weboldal látogató=vevő=profit 🤑

A neked kifizetett hirdetések lehetővé teszik, hogy a blogodban leadott kattintások és forgalom alapján kapj fizetést, míg a szponzorált tartalom azt jelenti, hogy egy adott márkáról vagy szolgáltatásról fogsz beszélni (írni, videózni, stb.) a blogodban.

A blog indítása szabadságot ad Neked, hogy megválaszd a piaci rést (niche), legyen az technológia, szépség, divat vagy utazás, és a tartalmat 2átitathatod” márkáddal, miközben hasonló gondolkodású egyénekből álló online közösséget építesz. Rugalmasságot is biztosít, hiszen megválaszthatod a munkaidőt és sok kreatív szabadságot és teret ad az új tartalomformákkal való kísérletezéshez.

De egy blog indítása is sok időt igényel a jó tartalom megírásához és nehéz lehet rendszeresen érdekes, aktuális és örökzöld tartalmakat készíteni. Előfordulhat, hogy technikai problémákkal is meg kell küzdened és segítségre van szükséged a problémák megoldásához.

A SEO értékes készség, amelyet el kell sajátítani és elsajátítani. A jó – és jövedelmező – felhasználási lehetőségek száma végtelen.

Ha szeretnél egy profi SEO szakembert vagy szeretnél pénzt keresni, de még nem tudod, hogyan, merre indulj el, akkor itt van hozzá profi képzés.

 

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!