Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Kapocs Általános Iskola – Ötkarikás Csipegető

2019. Kapocs Általános Iskola – Ötkarikás csipegető, vidám, játékos sportrendezvénye volt az idén október 20.-án.

Gyermekeimmel még így nem voltunk általános iskolában. Valóban csipegettek egy kicsit az iskoláról és betekintettek abba tanítási “mikroklímába”, ahová esetleg járni fognak. Nyilván a tanárokat, tanítókat még nem ismertük meg és a tanításba sem kukkantottunk még be, de eljöhet ennek is az ideje 🙂

Fontos döntés, melyik általános iskolába menjen óvodás gyermekünk

a XVIII. kerületi Kapocs Magyar-Angol Két Tannyelvű Általános Iskola azért került a képbe, mert fontosnak tartjuk az angol nyelv tanulását, hiszen az Európai Unió tagjaként elég egyértelmű ma már, hogy ez ne legyen “akadálya” gyermekeinknek, hogy kilépjenek a nagyvilágba nyaralni, esetleg majd tanulni vagy dolgozni.

De nagyon fontosnak tartjuk azt is, hogy megtartsuk Magyar gyökereinket és ne kerüljenek gyermekeink nagy nyomás alá. Más nyelven megtanulni, miközben írni és olvasni is tanulnak, elég nagy nyomást helyezhet rájuk.

Nagyon át kell gondolni, hogy mennyit bírnak és mennyire ügyesek, szociálisak, mennyire “nőttek fel a feladathoz”. Ezért más általános iskolákat is meglátogatunk, ahol nincs angolul tanítás (más tantárgyakat is angolul tanulnak), csak magasabb angol nyelvtan óra.

Minden esetre nagyon jól éreztük magunkat a Kapocs Magyar-Angol Két Tannyelvű Általános Iskola “Ötkarikás” csipegető, vidám, játékos sportrendezvényen. Itt egy videó, amit fotózás és sportolás közben készítettem. Nézd meg lentebb a NboM Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások csatornámon

Képek a Kapocs Általános Iskola – Ötkarikás csipegető, vidám, játékos sportrendezvényéről

(lehet, hogy Andoid nem támogatja ezt a bővítményt. Nézd meg a képeket laptop-on :))

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Kreatív és egyszerű farsang hula táncos jelmez készítése lányoknak

Hula táncos jelmez készítése kreatívan és egyszerűen

Kreatív és egyszerű farsang hula táncos jelmez készítése lányoknak éppen aktuális, hiszen farsang közeledik és …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük