Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Ezt a hangot tanulom- Versmondó Gála – Család és Játék a 18. kerületben

Ezt a hangot tanulom. Versmondó Gála – Család és Játék a 18. kerületben. Minden évben bemutatja a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XVIII. kerületi tagintézménye a gyermekeknél elért egész éves beszédjavító munka eredményeit. A Lőrinci Nagykönyvtárban 16. alkalommal (2019.) rendezték meg a logopédiai versmondó gálát és rajzversenyt “ezt a hangot tanulom” címmel.

Következő évben 2020-ban elmaradt a rendezvény, de a rajzpályázatot elindították a XVIII. kerületi Óvodákban “természet hangjai címmel”.

Fanni  lányom különdíjas lett. A rajzáról és a vírus miatt otthon megtartott “díjátadó” videót, zongorajátékokat és verselést itt tudod megnézni, ha lemaradtál volna.

Versmondó Gála – Család és Játék a 18. kerületben videó

Fanni II. helyezést ért el rajzával. Gratulálunk!

Fannit a XVIII.kerületi Csemete Óvodából Erzsike néni (Vörös Ferencné) és a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XVIII. kerületi tagintézményéből, Szabóné Kósdy Ilona készítette fel. Nekik is köszönjük!

 

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Zongora akkordstílus gyakorlatok

Zongora akkordstílus gyakorlatok középhaladóknak

Zongora akkordstílus gyakorlatok középhaladóknak videómmal kezdem az újévet, hogy segíteni tudjam gyermeked számára a zongoratanulást. …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük