Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Játszótéri játék a XVIII. kerületben és fejlesztés-kreatív média videó

Játszótéri játék és fejlesztés-kreatív média videót készítettem a XVIII. kerületi Kandó téri játszótéren. Óriási játszótér babáknak, bölcsődéseknek, óvodásoknak és még az alsós iskolásoknak is. Nagyon sok játékkal egy szép, ápolt parkban. Ez a „playground”aztán tényleg minden korosztály számára tartogat kreatív felfedezni valót.

Gyerekzsivaj és a játék összeköt programoknak köszönhetően!

Gyerekzsivaj” néven kerületi játszótér-felújítási program indul a XVIII. kerületünkben.

A teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy néha a nagyobb fiatal korosztály esténként, ha nem is Pál utcai fiúk-at játszanak, de szemét és italos üvegek maradva utánunk, nagyon veszélyes környezetet hagynak maguk után. Kamera rendszer még nincs. Lehet, hogy itt lenne az ideje.

Az sportolókra is gondoltak, őket egy már „leamortizált” konditerület és egy teljesen új sportolási eszközök (fitnesz) is rendelkezésre állnak. Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzata által életre hívott „Gyerekzsivaj” programnak köszönhetően hét kerületi játszótér esett át „ráncfelvarráson”, aminek nagyon örülünk.

Kreatív videó II.rész

 

A játszótér mindenképpen egy közösségi pont.

Nem csak játszótéri játék, hanem ezért is fontos, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, a szülők pedig leülhessenek beszélgetni. mindig találkozunk ismerősökkel,  kis barátokkal és ami a legfontosabb, Eszter és Fanni új gyerekekkel is megismerkednek. Hasonló korú kis barátaiktól gyűjtenek információkat,  elengedhetetlen tapasztalatokat, ami a szocializálódást szolgálja.

Eszter és Fanni rögtön kipróbálták a játszóteret, minden játszóeszközt gyorsan „leteszteltek”, miközben mi szülők is titkon 😁 ráültünk és megnéztük, hogy mennyire biztonságosak. Valóban biztonságos és stabil játékok!

Óriási domb a legnagyobb kedvence Fanninak

Még ezt is egy nagy játszótéri játék eszköznek használják. Előszeretettel futnak fel és le. Télen szánkópályának is tökéletes. A legjobb játszótér a XVIII. kerületben, habár közvetlen mellettünk is épült egy teljesen új játszótér és fitnesz park, de itt még a fogyatékossággal élő gyermekeknek is van lehetősé játszani! ritkán találkozunk ilyen lehetőséggel!

Képgaléria a játékról

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan készítsünk medúzát és polipot

A víz világnapja-Hogyan készítsünk medúzát és polipot

Hogyan készítsünk medúzát és polipot A víz világnapja alkalmából, hogy gyermekeink kreatív fejlesztés közben megismerkedjenek …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük