Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Föld napja 2021-ben is kreatívan-ültessünk facsemetét és vessünk magot

Föld napja 2021-ben is elérkezett. Ültessünk facsemetét és vessünk magot és gyermerkeinkkel kreatív foglalkozásokkal értessük meg, hogyan vigyázzunk Földre! A Föld napja (április 22.) alkalmából nagyszerű rendezvényekkel hívják fel a figyelmet világszerte a Föld természeti környezetének megóvására.

Föld napja alkalmábaól földgömböt készítettünk kasírozással

Tehetséggondozás és kreativitásfejlesztés a Föld napja alkalmából

Földgömb készítés kasírozással-kreatív fejlesztés

 

Föld napja alkalmából-kreatív fejlesztés

 

Föld napja 2021-ben is
Föld napja 2021-ben is

Földgömb készítés kasírozással Föld napja alkalmából-kreatív fejlesztés

 

🌎 Föld napja alkalmábaól földgömböt készítettünk kasírozással. Tudom, hogy kicsit több idő és “pepecselős” kreatív foglálkozás, de megéri a Föld napja alkalmából kreatív hobbival és fejlesztéssel felhívni a figyelmet a a Föld természeti környezetének megóvására. Egy izgalmas fejlesztői nap gyerekeknek, amikor megmutathatjuk nekik, hogy hol is élünk a világegyetemben!

Nézd meg az erről készített kreatív média videómat, ahogyan gyermekeimmel elkészítünk egy csodálatos Bolygót és megsimerhetik a négy évszakokat is

Négy évszak fa készítés

Négy évszak fa készítése Föld napja alkalmából kreatív hobbi és gyermekeim fejlesztése nagyon fontos számomra. Egy nap, pontosabban 🙂 Föld a holnapért, gyermekeinkért! Nagyszerű kreatív fejlesztési lehetőség gyerekeknek.

Négy évszak fa készítés
Négy évszak fa készítés

A Föld napja alkalmából készítettünk mi is a gyerekekkel egy csodálatos fát, ami a négy évszakot jelképezi. Föld napján beszélgettünk a környezetvédelemről, évszakokról. Leírtuk a hónapokat, napokat, évszakokat, hiszen elsősök révén már ez is egy óriási dolog az életükben. A nyárról készültünk egy csodálatos kreatív projekttel is, ahhol Eszter versel és mindeketten zongoráznak is.

Az otthonmaradásban döntöttünk a pandémia miatt, így erre is picit több időt tudtunk fordítani, aminek kiemelt témája maradt a biológiai sokféleség megőrzése és a kreatívításuk fejlesztése is.

Fa montázs készítése Föld napja alkalmából és kreatív fejlesztés gyermekeknek

🌱 Fa montázs készítése  kreatív filmkészítéssel, miközben fejlesztem gyermekeimet. Olyan megoldásokat kelett alkalmaznom, ami otthon  is megtalálható, hiszen a digitális oktatás és az otthonmaradás, karantén vagy a kijárási tilalom miatt átgondoltabb kreatív megoldásokkal kell elődrukkolnunk.

Nézd meg az NboM kreatív média csatornámon a videót

Föld napja alkalmából ültessünk facsemetét és vessünk magot

Az otthon elvetett babunk természetalakító hatásáról beszélgettem ikerlányaimmal. Gyerekszoba ablakukban folyamatosan nyomonkövethetik a fejlődését és mindig eszükbejut az oxigéntermelés fontossága.

Még csak hét és fél évesek, de bennük is elültetem a magot, hogya bab növény értéke mennyire fontos a természetben. Nagyszerű lehetőség  növények szerepéről beszélgetni, videókat megnézni a természetről és elmenni a közeli Péterhalmi-erdőbe (Halmierdő) kirándulni, játszani.

A bab, amit elvetettünk

Föld napja alkalmából ültessünk facsemetét és vessünk magot

A lenti videóban még picik a bab növényeink és a Víz világnapja alkalmából beszélgettünk ezzel kapcsolatban is. Részlessebb kreatív és érdekes blog bejegyzésemet itt láthatjátok erről.

 

Mennyire tetszett ez a blog bejegyzésem?

User Rating: 5 ( 2 votes)
Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Boldog új évet kíván az NboM kreatív média és marketing megoldások blogja

Boldog új évet kíván az NboM kreatív média és marketing megoldások blogja

Boldog új évet kíván az NboM kreatív média és marketing megoldások blogja egy családi videóval, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük