Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Papír Nyuszi WC Papír Gurigából – Húsvéti ötlet gyerekeknek

Nagyon egyszerű húsvéti ötlet papír nyuszi WC papír gurigából,  Húsvéti ötlet gyerekeknek. Oktatás és fejlesztés céljából egy nagyszerű lehetőség!

A papír nyuszi wc gurigából egy nagyon könnyű, de mégis kreatív ötlet gyerekeknek

A pandemia minket is “beszorított” a 4 fal közé, de szerencsére kreatív hobbiból soha sem elég. Nagyon szeretnek gyermekeim  játékosan alkotni, miközben nem is tudják, hogy fejlesztjük és oktatjuk is őket :). Nem beszélve arról, hogy mi szülők is nagyon élvezzük. Egyrészt együtt lehet a család, másrészt nagyszerű alkalom arra, hogy fejlesszük gyermekeinket úgy, hogy hiányoznak a gyermekeink nagyszerű óvodai pedagógusai a XVIII. kerületi Csemete Óvodából 🙁 .

A Papír Nyuszi WC Papír Gurigából
Fanni és Eszter gyermekeim az elkészült alkotásokkal 🙂

A wc papír gurigából készült kreatív nyúl ötletet a XVIII. kerület Csemete óvoda, Süni csoport pedagógusaitól származik. Köszönjük  nekik hálás és gondos munkájukat még a járvány idején is. Küldik nekünk szorgosan a “teendőket”, hogy gyermekeink óvodai fejlesztése ne maradjon le. Én is találtam mókás nyuszikat a Pinteres-ten. Ezeket is megcsinálhatjátok, mert nagyon ötletesek és aranyosak.

NboM Kreatív Média
NboM Kreatív Média-Húsvéti nyuszik WC papírból

Tavaly Húsvéti hétvégén Nőtincsen voltunk. Itt készítettem egy nagyszerű videó összeállítást, ahogyan gyermekeimmel szórakozunk és készítettünk húsvéti tojásokat. Egy szigetnyi élménnyel várják a családokat, a kicsiktől egészen a nagyszülőkig.

Nézd meg videót, hogyan is készítettük el. Nagyon szuperül éreztük magunkat. Legfőképpen a lányok 🙂

Itt a videó, nézd meg. Köszönjük az NboM Kreatív Média-Marketing és IT Megoldások YouTube csatornának

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Hogyan készítsünk medúzát és polipot

Hogyan készítsünk medúzát és polipot-A víz világnapja

Hogyan készítsünk medúzát és polipot A víz világnapja alkalmából, hogy gyermekeink kreatív fejlesztés közben megismerkedjenek …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük