Soha meg nem unt vadaspark kirándulás-Sóstó Zoo
Soha meg nem unt vadaspark kirándulás-Sóstó Zoo

Soha meg nem unt vadaspark kirándulás-Sóstó Zoo

Soha meg nem unt állatkertben kirándultunk a Sóstó Zoo vadasparkban. Minden évben elutazunk és mindig felfedezünk új érdekességeket!

Sóstó Zoo Vadaspark mindig meglepetésekkel szolgál

Az ország minden állatkertjét, vadasparkját célba vesszük az évek folyamán, de a Nyíregyháza-Sóstó Vadasparkot próbáljuk nem kihagyni, mert mindig fejlesztenek. Mindig találunk újdonságokat és lányaim folyamatos tudáséhsége nem fogy el, így lehet újat mondani, oktatni és megtanulni!

Pláne, ha Nagyival is találkozhatnak, aki éppen a napokban lesz DÉDI. 76 éves, de még elég jól bírja nagy “gyermekeit”, unokáit, akik szintén már rég felnőttek és egyenlőre egyetlen dédunokáját, aki még csak a hangjával és cuki bájával tudatja majd vele, hogy már Ő is létezik!

Nézd meg a videó összeállításomat itt

5.000 állat, 500 faj, 300.000 négyzetméteren. Hűha….egy egész nap kevés hozzá! De érdemes ellátogatni. 🐵 Csodálatos képeket és videókat készíthetsz. Kreatív mádia “alapanyagnak” is tökéletes! Ahogyan a mondás tartja

Amit nem fotóztál vagy videóztál le, az meg sem történt

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Karácsonyi ajándék Tőlem-Prémium WordPress sablonok ingyen

Karácsonyi ajándék Tőlem-Prémium WordPress sablonok ingyen

Karácsonyi ajándék Tőlem-Prémium WordPress sablonok ingyen. Hagy adjak Neked három profi és minőségi, prémium WordPress …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük