Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Chrome Tab groups böngésző újdonságai [NboM Információs technológia]

Chrome Tab groups böngésző újdonsága a napokban lesz aktív. Erről szeretnék egy pár szót megemlíteni az NboM Információs technológia blogomban.

Most még többet kihozhatsz a Chrome új verziójával

Amikor Internetezel, azt valamilyen céllal teszed. Internet böngésző az egyik eszközöd, ha van valamilyen perifériád, amit használsz.  A Chrome rendelkezik a kellő gyorsasággal és azokkal az okos megoldásokkal, melyek segítségével elérheted céljaidat, készíthetsz weboldalakat és felfedezheted az Internetet.

A Chrome az optimalizált memóriahasználat miatt az egyik leggyorsabb böngésző lett, ami kevesebb szakadozást jelent a weboldalak betöltésénél. Mindemellett a letisztult kreatív stílusnak köszönhetően egyszerűen rendben tarthatod ezeket a megnyitott lapokat (Tab), amit ráadásul a most legújabb fejlesztésben megjelent Tab groups még egyszerűbbé tudod megszervezni weboldalaidat.

Chrome Tab groups böngésző újdonságai
Chrome Tab groups böngésző újdonságai

A lapok elrendezésével jobban átláthatod weboldalaidat

Kétféle ember létezik a világon: a “tab minimalisták”, akiknek egyszerre csak néhány fül van nyitva, és a “tab gyűjtők”, akiknek lényegesen több van egyszerre nyitva. én is közéjük tartozom 🙂  A minimalisták és a gyűjtők számára egy új módszert kínálnak a tab-ok Chrome-ban történő rendezésére: lapcsoportokat kreálhatsz. Ez a szolgáltatás már elérhető a Chrome Béta verzióban, de a videóban megmutatom, hogy nincs szükség tesztelő verzióra. elég, ha a legújabb Chrome böngészőben megnyitod a kísérleti funkciókat (chrome://flags/#tab-groups), majd aktiválod a Tab csoportosítás opciót.

Nézd meg a videóban, hogyan tudod aktiválni magadnak a Chrome tab csoportosítást

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Boldog új évet kíván az NboM kreatív média és marketing megoldások blogja

Boldog új évet kíván az NboM kreatív média és marketing megoldások blogja

Boldog új évet kíván az NboM kreatív média és marketing megoldások blogja egy családi videóval, …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük