Chrome Tab groups böngésző újdonságai [NboM Információs technológia]

Chrome Tab groups böngésző újdonsága a napokban lesz aktív. Erről szeretnék egy pár szót megemlíteni az NboM Információs technológia blogomban.

Most még többet kihozhatsz a Chrome új verziójával

Amikor Internetezel, azt valamilyen céllal teszed. Internet böngésző az egyik eszközöd, ha van valamilyen perifériád, amit használsz.  A Chrome rendelkezik a kellő gyorsasággal és azokkal az okos megoldásokkal, melyek segítségével elérheted céljaidat, készíthetsz weboldalakat és felfedezheted az Internetet.

A Chrome az optimalizált memóriahasználat miatt az egyik leggyorsabb böngésző lett, ami kevesebb szakadozást jelent a weboldalak betöltésénél. Mindemellett a letisztult kreatív stílusnak köszönhetően egyszerűen rendben tarthatod ezeket a megnyitott lapokat (Tab), amit ráadásul a most legújabb fejlesztésben megjelent Tab groups még egyszerűbbé tudod megszervezni weboldalaidat.

Chrome Tab groups böngésző újdonságai
Chrome Tab groups böngésző újdonságai

A lapok elrendezésével jobban átláthatod weboldalaidat

Kétféle ember létezik a világon: a “tab minimalisták”, akiknek egyszerre csak néhány fül van nyitva, és a “tab gyűjtők”, akiknek lényegesen több van egyszerre nyitva. én is közéjük tartozom 🙂  A minimalisták és a gyűjtők számára egy új módszert kínálnak a tab-ok Chrome-ban történő rendezésére: lapcsoportokat kreálhatsz. Ez a szolgáltatás már elérhető a Chrome Béta verzióban, de a videóban megmutatom, hogy nincs szükség tesztelő verzióra. elég, ha a legújabb Chrome böngészőben megnyitod a kísérleti funkciókat (chrome://flags/#tab-groups), majd aktiválod a Tab csoportosítás opciót.

Nézd meg a videóban, hogyan tudod aktiválni magadnak a Chrome tab csoportosítást

Digitális Marketing Szakértő: Nagy Péter

Szeretném, ha hozzá szólnátok a témákhoz, gondolataitokat elmondjátok. Megköszönöm, ha másoknak is segítséget adtok azzal, hogy blog cikkeimet megosszátok a közösségi médiában. Mindig a digitális technológia, kreativitás érdekelt. Legfőképpen az információs technológia megoldások. Kreativitást örököltem, az informatika pedig sodort magával! Célom Gyermekeim fejlesztése és a kreatív média tervezése megoldások mind webfejlesztés, mind kreatív tervezés révén és persze az IT segítség másoknak!

Ez is érdekes lehet számodra

Új vagy még az otthoni Zoom használata terén- online munkavégzésben, tanulásban

Új vagy még az otthoni Zoom használata terén- online munkavégzésben, tanulásban?

Új vagy még az otthoni Zoom használata terén- online munkavégzésben, tanulásban? Íme néhány tipp, amelyek …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük