Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!

Affiliate Niche Blog Kurzusok

Nézd és hallgasd meg a videót, ha nem szeretnél olvasni 😊

Szia, Nagy Péter vagyok és az a célom, hogy inspiráljalak, tanítsalak, támogassalak életed online vállalkozásod forradalmasításában.

Hiszem, hogy mindannyian megérdemeljük, hogy azt az életet éljük, amit akarunk és azt csináljuk, amit szeretünk és a legjobb stratégiákkal szeretnék segíteni, hogy elérd ezt tanulással és befektetett munkával. Már egy ideje benne vagyok az “affiliate játékban” és több mint 700 embernek és vállalkozásnak segítettem a közösségi médiában, valamint a legjobb stratégiákat és eszközöket használni eladásaik fellendítéséhez, hűséges rajongók közösségének kialakításához, új ügyfelek vonzásához, valamint márkájuk és termékeik terjesztéséhez globálisan a világ bármely pontján.

Képzéseim célja, hogy otthoni pénzkeresés lehetőségeidet és vállalkozásodat a következő szintre emeljem a Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzusom képzésével, Wealthy Affiliate eszközeivel: Wealthy Affiliate Bootcamp, Amazon, ClickBank, Commission Junction (CJ), ShareASale programjai és még más affiliate programok segítségével.

Kezd el az első leckével ide kattintva

Ezen a képzésen komplett Digitális Marketing képzést kapsz angol és magyar nyelven egyaránt. Nem csak az affiliate marketinget tanulhatod meg, hanem..

…nevelj fel egy pénztermelő fát, amihez a magot 🌱 Mi adjuk!

Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzus

 • Az összes Wealthy Affiliat online vállalkozói bizonyítvány tréning leckéi magyar nyelven- Tanulj meg programozás nélkül profitáló weboldalt készíteni és egy online vállalkozást elindítani
 • Az összes Affiliate Kiképzés (Wealthy Affiliate vállalkozásod létrehozása) tréning leckéi magyar nyelven. Keress pénzt, miközben Te is tanulod még, hogyan keress pénzt!
 • További emelt szintű képzések folytatása, hogy pénzt keress azzal, amit a legjobban szeretsz
 • Fejleszd  meglévő otthoni üzletedet, vállalkozásodat online a semmiből
 • Keressen pénzt affiliate marketingszakértőként. Legyél sikeres nagy cégeknek „leányvállalata”, az-az partnere jutalékért cserébe
 • Legyél mestere a digitális marketingnek. Szakértőnek lenni nem ciki ebben az online világban
 • Dolgozz otthonról szabadúszó marketingszakemberként. Nem szeretnél főnököt?
 • Keress pénzt Amazon Associates Programban
 • Keress pénzt Amazon Influencer Programban
 • Tanulj meg weboldalt készíteni programozás nélkül.
 • Tanulj meg webshopot készíteni programozás nélkül
 • ClickBank, CJ Affiliate (Commission Junction), ShareASale és további affiliate platformok, ahol megtalálod a neked való termékeket, amiért jutalékokat kapsz, ha ajánlod másoknak. Szeretnél többet megtudni ezekről affiliate programokról, mielőtt elköteleznéd magad? Válaszokra van szükséged? Milyen fizetési módok állnak rendelkezésedre? Miért csatlakozzak, ha már más affiliate hálózatok tagja vagyok?”. És persze a legtöbbet feltett kérdés: Hogyan kezdjem el?

Kezd el az első leckével ide kattintva

Szeretnél nagy volumenű bevételt generálni a Commission Junction segítségével? Legyél Publisher Te is.

A CJ Affiliate számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek megkülönböztetik az Amazon Associates- től , a ClickBank-tól , a ShareASale-től , az eBay Partner Network -től és más, a affiliate marketingszakemberek számára elérhető partnerhálózati programoktól. Íme néhány közülük: A CJ Affiliate a programok fenomenális választékával büszkélkedhet. Az autóipartól és az elektronikától a kertészkedésig és az újra hasznosításig valóban minden blogger vagy vállalkozó talál valamit. A képzésen megtanulod, hogyan csatlakozz. A CJ Affiliate (eredeti nevén „Commission Junction”) egy olyan affiliate piactér, ahol az e-kereskedelmi márkák olyan termékek széles választékát böngészhetik, amelyek felhasználhatók vállalkozásuk népszerűsítésére és felépítésére. A CJ Affiliate szállítói gyakran megpróbálják megkülönböztetni magukat versenytársaiktól azzal, hogy változatossá teszik a választékot és jobb árakat kínálnak.

A ShareASale a leggyorsabban növekvő affiliate marketingplatform Észak-Amerikában, amivel folyamatos bevételt generálsz weboldalaiddal, tartalmaiddal.

amely kiemelkedő megoldásokat és változatos partnerségi lehetőségeket kínál, amelyek profitáló eredményeket hoznak számodra. Keress pénzt ezzel is. Nyereséges partnerségeket építhetsz ki márkaportfóliójukkal több ágazatban. Megtanulod a sok kiskereskedelmi program kiválasztását. Megfelelő termék és cég megtalálása ijesztő lehet, ha nem tudod, hogyan is keress?! Képzésem célja, hogy segítsen Neked könnyen és intuitív módon azonosítani a releváns affiliate programokat a ShareASale-ben is, és csatlakozni  a különféle szűrők segítségével a programokhoz, népszerű keresési lehetőségekkel, valamint a közelgő ünnepekre vagy szezonális eseményekre vonatkozó marketingnaptár segítségével.

Kezd el az első leckével ide kattintva

Itt a vetőmag, amire szükséged van

Teszteld ingyen angol nyelven a Wealthy Affiliate platformját, hogy megkapd az alapvető eszközöket, majd fizess elő 1 éves tagságra az én affiliate linkemen keresztül, ha szeretnéd a magyar nyelvű Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzusomat,

ahol megtanulod angol nyelven lépésről-lépésre a weboldalad felépítését, webshopod elkészítését, blogod, közösségi média csatornáidat menedzselését, hogy a legnagyobb affiliate programok  termékeivel is pénzt keress otthonodból.

Szerezd meg a  Wealthy Affiliate Platformját és Digitális Marketing eszközeit rajtam keresztül, hogy felépítsd saját affiliate birodalmadat!

Csatlakozz rajtam keresztül, ha még eddig nem tetted és próbáld ki, teszteld ingyen a Wealthy Affiliate platformját angol nyelven, majd legyél 1 éves előfizetője, hogy azonnal hozzáférést kapj a magyar nyelvű Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzusomhoz is. Csatlakozz most, hogy belenézz és teszteld ingyen. Én sem szeretem a zsákbamacskát. Ha készen állsz arra, hogy átvedd életed és vállalkozásod irányítását, csatlakozz hozzám és valósítsuk meg együtt. Azért vagyok itt, hogy segítsem elérni céljaidat és megvalósítani álmaidat. Nevelj fel egy pénztermelő fát, amihez a magot 🌱 Mi adjuk! Nézz bele az angol nyelvű leckékbe és próbáld ki a digitális marketing eszközöket. Ezen a weboldalon is belenézhetsz egy-két magyar nyelvű leckékbe a Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzusban. Nem árulok zsákbamacskát. Nem mondom azt, hogy munka és tanulás nélkül meggazdagodsz. Sőt! Nagyon is kell dolgozni, tanulni.

Hiszen egy elvetett magból sem lesz egy csodálatos növény, ha nem gondozzuk 🌺!

Csatlakozz rajtam keresztül és próbáld ki, teszteld ingyen a Wealthy Affiliate platformján az eszközöket angol nyelven, majd legyél 1 éves prémium előfizetője, hogy azonnal hozzáférést kapj a magyar nyelvű Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzusomhoz is, ami már ingyenes prémium WA tagok számára.

A fent felsoroltak mellett szeretnénk segíteni vállalkozásod növekedésében közösségi média marketinggel, tartalommarketinggel, e-mail marketinggel!

Ígérem, hogy mindent megteszek, hogy segítsek Neked az alábbi digitális marketing és közösségi média marketing stratégiák megvalósításában, de nem szabad túlbonyolítani. Csak azért mutatom meg ezeket is, mert vannak, akik ezeket a marketing eszközöket kedvelik és már alkalmazzák is, csak némi segítségre, eszközökre van szükségük:

Branding/Márkád, Weboldalak, Tartalom marketing, Email marketing, Copywriting, SEO-Search Engine Optimization (keresőoptimalizálás), Facebook oldalak, Facebook csoportok, Facebook hirdetések, Facebook marketing, Facebook helyi vállalkozásoknak, Facebook creator stúdió, Google ads-Hirdetésed azok az emberek fogják látni, amikor olyan termékekre vagy szolgáltatásokra keresnek rá, amilyeneket a weboldalad is kínál. Az új Google Analytics 4 (GA4), Twitter, Instagram, Pinterest, Linkedin, ÉLŐ közvetítés szociális médiában, YouTube, Videó marketing, Podcasting, Quora, TikTok

Ha szeretnél az Amazon tortájából egy szeletet, akkor Amazon Associates programhoz is csatlakozhatsz

Az Amazon Associates segít a tartalomkészítőknek, kiadóknak és bloggereknek bevételt szerezni forgalmukból. Az Amazonon elérhető termékek és programok millióinak köszönhetően a munkatársak egyszerű linképítő eszközökkel irányítják közönségüket az ajánlásaikra, és keresnek a megfelelő vásárlásokból és programokból. Csatlakozz több tízezer alkotóhoz, kiadóhoz és bloggerhez, akik az Amazon Associates Program segítségével keresnek pénzt otthonukban. Ebben a képzésben részletes cikkeket és oktatóanyagokat találsz, amelyeket az Amazon Associates közösség tagjai és az Amazon Associates csapata készítettek, csak éppen magyar nyelven. Célom, hogy segítsek bevételt szerezni weboldalaiddal vagy blogoddal, javíts láthatóságodat és tippeket adjak az Associates Centralon elérhető nagyszerű eszközök használatához. A kurzusban megtanulod, hogyan építs vonzó weboldalakt vagy blogot programozás nélkül. Győződj meg arról, hogy új weboldalad sikeressé tesz Téged az Amazon munkatársaként.

Amazon Influencer Programban is keress pénzt!

Az Amazon Influencer Program lehetővé teszi, hogy saját jelenlétet szerezz az Amazonon, amelyet személyre szabhatsz és összeállíthatsz a YouTube-videókban vagy az Instagramon lévő képeidben ajánlott termékekkel. Adnak egy speciális „hiúsági” URL-t is (amazon.com/shop/handle), amely lehetővé teszi, hogy az Amazon jelenlétedet szóban reklámozd követőidnek. Amikor az ügyfelek felkeresik az oldaladat és vásárolnak az Amazonon, Te hasonló módon kompenzációt kapj a vásárlásokért, mint az Amazon Associates program esetében. Mostantól elküldheted követőidet egyetlen egy helyre, hogy vásárolják meg kedvenc termékeiket megbízható e-kereskedelmi vezetőjükkel.

Saját magad építs fel egy profi webshopot, programozás nélkül.

WooCommerce webáruház képzés alapoktól a profi szintig

 • képzés hozzá, lepésről-lépésre
 • eszközök hozzá
 • személyes támogatás Tőlem azoknak, akik komolyan gondolják és beleteszik az időt és energiájukat és persze szenvedélyüket.

-Könnyű?

-Nem!

-Meg lehet csinálni?

Igen! Kitartó munkával és tanulással 100%-os eredmény.

Készíts SEO-optimalizált blogcikkeket, hogy rátaláljanak a keresőkben

Hogyan készíts tartalmakat 26 nyelven?

Generáljon SEO-optimalizált blogcikkeket kevesebb mint 1 perc alatt.  Minden, amire szüksége van ahhoz, hogy könnyen és gyorsan hozz létre kiváló minőségű, hosszú formátumú tartalmat, amely „rezonálni” fog célközönségeddel. Írj jobb cikkeket gyorsabban egy képzett AI segítségével.

Hogyan hozz létre egyedi és vonzó tartalmat gyorsan és hatékonyan?

Írj eredeti tartalmat, a Te egyedi igényei szerint úgy, hogy 0% plágiummentes legyen! Hogyan lesz blogod SEO-barát anélkül, hogy órákat kell töltened azzal, hogy kulcsszavakat írj be a tartalomba. Ezenkívül nem kell aggódnod a kulcsszófelhalmozás miatt. Felejtsd el a kreatív blokkokat és tanulj néhány másodperc alatt elkészíteni blogcikket, releváns és helyes információkkal.

Készen állsz, hogy első helyre küldd a  blogodat?

Hogyan tudod elkezdeni ezt a kurzust?

Csatlakozz A Wealthy Affiliate Platformhoz ingyen. Majd teszteld, próbáld ki. Majd 1 éves prémium előfizetéssel, hogy digitális marketing eszközeidet megkapd és az angol nyelvű képzést azonnal megkezd. Ha csatlakoztál rajtam keresztül, akkor látom is a Wealthy Affiliate üzeneteimben, így ott megkapod tőlem ehhez a  magyar nyelvű kurzushoz is hozzáférést ingyen.

Kezd el az első leckével ide kattintva

Mennyibe kerül az 1 éves angol nyelvű prémium Wealthy Affiliate Platform, eszközök és az angol nyelvű képzések?

Jelenleg 497 dollár/év. Az-az, havi bontásra leosztva, csak 41 dollár az összes globális angol nyelvű eszköz, tárhely, képzés, weboldalak, támogatás, kulcsszó kutató eszköz. Jelenlegi dollár árfolyam szerint ez havi 15.000 Ft. A magyar nyelvű  Digitális Marketing és Affiliate Mesterkurzus képzésemet INGYEN kapod hozzá, ami nem csak a Wealthy Affiliate képzéseit tartalmazza!

De mit adok az angol nyelvű Wealthy Affiliate Platform 1 éves előfizetésért cserébe a fent felsoroltak mellett? Miért is van szükséged erre a platformra?

Ahhoz, hogy online, Interneten megjelenj szükséged van tárhelyre, domain névre, marketing eszközökre, kulcsszó és piaci rés kutató eszközre és legfőképpen egy képzésre.

Képzések:

 • Certification Core angol nyelvű képzés: 5 szint (50 lecke).  Ne feledd, a magyar nyelvű képzést Tőlem kapod ingyen hozzá!
 • Bootcamp Core angol nyelvű képzés 7 szint (70 lecke). Ne feledd, a magyar nyelvű képzést Tőlem kapod ingyen hozzá!
 • Plusz 1000 képzési modul angol nyelven. A legfontosabbakról magyar nyelven Tőlem.
 • Minden szintű alapképzés angol nyelven. A legfontosabbakról magyar nyelven Tőlem.
 • Évente több mint 52 szakértői élő képzés angol nyelven. A legfontosabbakról magyar nyelven Tőlem is élőben.

Tárhely szolgáltatás, eszközök és weboldalak:

 • Középhaladó webhely- és tárhelycsomag (38.000 Ft értéket képvisel. A csomagban megkapod)
 • Weboldal-készítő (Website Builder) szoftver, hogy ne keljen programoznod.
 • 3 prémium webhelyet, az-az 3 domain nevet tudsz a tárhelyen üzemeltetni. Pl. atedomainneved.com+atedomainneved.net+atedomainneved.org
 • Továbbfejlesztett tárhelybiztonság!
 • Free SSL. A mai weboldalak többsége használ már SSL tanúsítványt, ami azért fontos, mert biztonságossá teszi a kommunikációt a webhely és a felhasználók böngészője között. Ezeket a biztonságos webhelyeket sokkal nyugodtabban és szívesebben használják a látogatók, hiszen nem kell félniük attól, hogy adataik véletlenül rossz kezekbe kerülnek.
 • Napi biztonsági mentés
 • Hackelés megelőzése
 • SiteSpeed extrém gyorsítótár, hogy nagyon gyorsan betöltsenek a weboldalaid
 • 24/7 menedzselés
 • 24/7 SiteSupport angol nyelvű támogatás. De ne feledd, hogy mentorodként ott vagyok Neked magyar nyelven is 🙂
 • Google oldalsebesség optimalizálás
 • DDos védelem: (Distributed Denial of Service) – más néven túlterheléses támadás elleni védelem
 • Képoptimalizálás
 • Dual Server Hosting redundancia: vállalkozásod elkerülheti a váratlan eseményeket. A kritikus adatok egy második helyen történő megkettőzésével gyorsan és egyszerűen visszakereshetők egy élő szerver hibája esetén.
 • Amazon Web Services (AWS): egy biztonságos felhőszolgáltatás platform az Amazon-tól
 • Azonnali DNS
 • Tulajdonodban lévő domainek
 • 250 000 havi látogató weboldaladra úgy, hogy nem fagy le weboldalad.
 • Webhely-elköteleződési platform
 • SiteContent: tartalmad publikálásának platformja, hogy első legyél a Google-ben.
 • Duplicate Content Checker: duplikált tartalom-ellenőrző szoftver, hogy ne büntessen meg a Google, hiszen a a tartalmak másolása és publikálása tilos.

Támogatás:

 • Korlátlan 24/7 élő súgó
 • Korlátlan számú kérdés és válasz
 • Privát üzenetküldés
 • Személyes blog és profil
 • Korlátlan közösségi kommunikáció: ez egy nagy család. Mindenki segít mindenkinek globálisan, angol nyelven. De mentorodként ne feledd, hogy ott vagyok Neked magyarul is 🙂
 • Visszajelzési platform

Kutatás:

 • Jaaxy Lite kulcsszó kutató eszköz (ez havi 8.000 értéket képvisel, de a csomagban megkapod)
 • Korlátlan számú kulcsszó keresés: kulcsszó kutató eszközre szükséged van.
 • Manual Competition Analysis: kézi versenyelemzés
 • Kulcsszóötletgenerálás (390 találat)
 • 2x többszálú keresés
 • 2000 SiteRank elemzési vizsgálat
 • Domain elérhetőség keresése
 • Speciális partnerprogram-keresés: pár kattintással megtalálhatod, hogy kinek a termékével keress pénzt.
 • Kommunikáció a kereskedőkkel

Csatlakozz most, hogy belenézz és teszteld ingyen. Én sem szeretem a zsákbamacskát.

Kezd el az első leckével ide kattintva

 

Valódi pénzkeresés otthonodból! Keress pénzt, miközben megtanulod, hogyan keress pénzt!